Her ser du oss i Sæthren & Wraamann AS. Vi er 27 dyktige lagspillere som medvirker til at jobben blir gjort på en slik måte at kundene vender tilbake med stadig nye oppdrag.

Historie

Her ser du boards som Sæthren & Søn, forgjengeren vår, produserte på 60-tallet. Vi er stolte over at vi er et trykkeri med lange tradisjoner og fremdeles utvikler oss og er like ettertraktet i dag over 45 år senere.

Sæthren & Wraamann AS ble etablert i 1969 og er et av landets ledende trykkerier med fokus på innendørs- og utendørsreklame. Her er et foto av en klassisk "søyleplakat" for VG produsert på 70-tallet. Den gang var det silketrykk som gjaldt. Med sin unike egenskap i å kunne trykke på en rekke ulike materialer som papir, kartong, plast og selvklebende folier, var serigrafi på mange måter enerådende som trykkmetode inntil tidlig 90-tall.

Nyvinninger innen digital- og plotterteknologi medførte at det nå var tidsriktig å innlemme den første digitale plotteren i maskinparken. I dag har vi i tillegg Norges største arkoffsetmaskin og den første digitale storformatprinteren er byttet ut i verdens raskeste storformat printer. Derfor produserer vi per dags dato både bedre kvalitet og rimeligere produkter raskere enn noensinne.

Dette er nettopp vårt største fortrinn; tre ulike produksjonsmetoder gjør oss meget konkurransedyktige. Vi kan snu oss hurtig og velge produksjonsmåte og materialtyper i forhold til oppdragets art og omfang. Dette gjør at du oss kan handle alt du trenger kampanjeprodukter på et sted. Det er god økonomi for både deg og oss!

Eierskap

Sæthren & Wraamann AS er et norsk selskap, og eies av Othar Sæthren og Gunnar Sæthren.

posters og plakater

Posters & plakater

Vårt trykkeri leverer alt av plakater og posters

Utendørsplakater