Plakater i kartong og papirPostere og plakater er oppslag med informasjon eller reklame. I næringslivet er poenget med postere og plakater å vekke oppmerksomheten til potensielle kunder. Derfor er det viktig at en plakat eller poster er synlig på avstand.
 

Plakater – reklame og propaganda

Historisk har postere og plakater vært brukt til politisk propaganda. I dag benyttes postere og plakater hovedsaklig til reklame. Display kommer i form av reklameboards og reklameplakater. En poster eller plakat skal formidle et budskap. Derfor er det viktig at en poster eller plakat klarer å fange oppmerksomhet i løpet av et kort øyeblikk.

En effektiv poster eller plakat bør være tydelig og lettfattelig. Samtidig må en poster og plakat ha et visuelt uttrykk som skiller seg ut i mengden. Postere og plakater benyttes i dag i særlig grad til å informere og markedsføre konserter.


Plakater fra effektivt trykkeri

Sæthren & Wraaman AS er et trykkeri som leverer trykk av postere og plakater til rimelige priser. Vår styrke som trykkeri er at vi har tre ulike produksjonsmetoder. Dette gir oss som leverandør fleksibilitet og sikkerhet for våre kunder. Derfor tilbyr vi trykking av plakater og postere av svært god kvalitet.
 

Plakater – våre kunder

Vi har levert plakater til bensinstasjoner, reisebyråer, Diplom is og Gardermoen flyplass.


Poster og plakater – kontakt oss

Dersom bedriften din trenger et trykkeri som trykker plakater i god kvalitet til fordelsaktige priser kan du kontakte Sæthren & Wraamann AS på telefon 64 91 48 00 for mer informasjon.

Mer informasjon om postere her....
Mer informasjon om plakater her...

posters og plakater

Posters & plakater

Vårt trykkeri leverer alt av plakater og posters

Utendørsplakater